Bitch Lifestyle The Manual

Free Email Subscription

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Google+

10 Ways to Feel Younger – FREE!

Don’t you love free things?  Just for you I have 10 ways to make you feel younger-all free!
 
1. Get rid of your anger. Or your frustration. Or your doubt. Or whatever it is that’s making you edgy, sad and not feeling amazing.  You don’t need to know “why” you feel this way.  You can spend days analyzing “why.”  Take action by releasing the anger, etc.  It’s amazing what will come up:  http://bitchlifestyle.com/2009/06/our-love-affair-day-3yay-angry-bitch/
Solution: Get physical. One of my favorite things to do is kick box the anger out. Play some appropriate music and punch away those frustrations! Punch punch punch! It’s amazing how much better you feel getting rid of the anger. Then do something wonderful for yourself. Take a long hot shower and use your favorite beauty products. How does this make you feel? It makes me feel FREE!

2. Take a moment to relax.

Solution: Light your favorite candle. Close your eyes and breathe. I’ve told you how impatient I am. It’s really hard for me to do this. When I take the time I feel so much better.

3. Take an adult time out.

Solution:  Sit back and imagine being the heroine in your favorite movie. Or make up your own movie. Either way…the gorgeous star is you!

4. Take a nap.

Solution: Find a cozy place to be like a cat and snooze away.

5. Make some fun!

Solution: Plan a girls night. Go to Evite http://www.evite.com/ and find the perfect girly card. Here’s an example on my Face Book page:  http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=585670826&ref=name

6. Laugh.

Solution: It’s amazing how much better I feel after a good laugh. Find someone to tickle you. Tell your funniest friend to tell you a story. Find and bookmark your funniest You Tube videos so you always have them on hand. Here are a couple that always make me laugh:

From The Money Pit with Tom Hanks:  http://www.youtube.com/watch?v=Yil2jWQ5Oqg

Mr. Bean goes to Church:  http://www.youtube.com/watch?v=-bm9mhX1q4o&feature=PlayList&p=CB8A3ED3DBF3D4E6&playnext=1&playnext_from=PL&index=21

7.  Let down your hair…literally.

 Solution: Close your eyes, take your hair out of the pony tail and shake it. If you have short hair you can still do this. Luxuriate in the texture and softness of your hair. If you think your hair is too short, pick another body part. Take a moment and feel how soft your skin is, massage your feet or slowly apply lip gloss.

8. Take it outside.

Solution: It’s summer. Pack a picnic or take a 10 minute walk during your lunch hour.

9. Turn off your cell phone, pager, PDA…whatever!

Solution: Push the little power button that says off. J

10. Give yourself flowers.

Solution: Go outside, pick daisies, or whatever is available and display it where you can see them. Extra credit for putting a gorgeous flower in your hair!

With so much love, Goddess

© S Stevens Life Strategies

2 comments to 10 Ways to Feel Younger – FREE!

  • Lynn

    yes, definitely get rid of the old baggage,let your hair down and give yourself a treat. good recommendations…. come over to my site to see how i let my hair down but jsut remember it’s Sexy Monday again….

  • admin

    Yay! I love your web site. I’m going there right now.
    Love, Goddess

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>